Ga naar de inhoud

Dubbelinterview Het Laatste Nieuws: Mercedes Van Volcem en Jasper Pillen

 Ik ben een believer van een echte stadslijst, een project dat Brugge nog beter wil maken.

– Mercedes Van Volcem

Lees het dubbelinterview met Mercedes Van Volcem en Jasper Pillen hier.

Op hun 29ste kwamen ze allebei voor het eerst in de Brugse gemeenteraad, op hun 36ste legden ze de eed af als parlementslid. De ene wordt lijsttrekker van de stadslijst VOORBRUGGE bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, de andere lijsttrekker voor de Vlaamse lijst van Open Vld. “Ik hou meer van rockfestivals, jij van opera. Ik denk dat ik meer uitbundig ben, en jij eerder klassiek. Maar we vormen wel een complementair duo op één of andere manier. We vullen elkaar aan.” (HLN, 2023).

Wij zijn constructief en dat heeft geleid tot goede resultaten.

– Jasper Pillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *