Ga naar de inhoud

Brugge Boeit

We zetten in op vrije tijd : sport, cultuur, toerisme, jeugd en evenementen staan hoog op de agenda.

Brugge is een stad met 120.000 inwoners en vele bezoekers. We willen dat Brugge Boeit. We willen dat mensen zich kunnen ontplooien, zich amuseren, zich geestelijk verrijken en kunnen genieten. Een stad waar er veel te beleven valt voor jong en oud.

Het is een stad met een rijke geschiedenis die een culturele toekomst verdient. Een stad waar cultuur hoog op de agenda staat, Een stad met kwalitatieve musea, een museum kwartier van het Oud Sint-Jan naar het nieuwe Brusk, Een stad waar muziek en festivals thuis zijn, Een stad waar muziek kan worden aangeleerd en beoefend, Een stad met vele groepjes, dj’s, fuiven, Een stad waar je je kan ontspannen en ook naar muziek gaat luisteren. Waar schrijvers, kunstenaars en artiesten zich thuis voelen.

Vrije tijd is voor vele mensen ook sporten. Naar sport gaan kijken en sport beoefenen. Voor jong en oud. Brugge is een echte sportstad van jeugd tot eerste klasse.

We willen dat de jeugd het hier boeiend vindt, maar ook de senioren laten we niet achterwege. Daarom willen we met VOORBRUGGE inzetten op vrije tijd.