Ga naar de inhoud

Yvan Anthierens

Mijn naam is Yvan Anthierens. Al sinds mijn geboorte woon ik in de Zeger van Malestraat te Christus-Koning in het huis dat vroeger van mijn grootouders was. Dit is gelegen tegenaan het Graaf Visartpark, één van de mooiste parken van Brugge.

Sinds 2014 ben ik op pensioen. Ik koos om na mijn studies te gaan werken bij de ‘Zeemacht’, nu de Marine. Ik begon als tijdelijke vrijwilliger, waarna ik beroepsvrijwilliger werd om uiteindelijk onderofficier te worden.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of op reis met vrienden en familie. Daarnaast help ik ook de oudere mensen in mijn straat met boodschappen of wanneer ze vragen hebben.

Ik ben al sinds 2005 politiek actief. In 2006 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de verkiezingen. Samen met mijn vader Etienne hielp ik al van zeer jonge leeftijd mee aan het voorbereiden van de verkiezingen. Ik heb daarom ook geen seconde getwijfeld om VOOR BRUGGE te gaan.

Ik stel mij graag enthousiast kandidaat voor de lijst VOOR BRUGGE. Komende legislatuur zet ik mij graag in om Christus-Koning, volgens mij de mooiste wijk in Brugge, verder te doen groeien, boeien en bloeien.

“K en Brugge in m’n herte!”