Ga naar de inhoud

Michiel Michielsens

Michiel Michielsens kent Brugge door en door. Net als zijn grootvader Maurice en zijn vader Jos gidst Michiel bezoekers doorheen Brugge van op de reitjes. Samen met zijn vrouw Sofie Amalou (zaakvoerdster van Bonheur Agency) heeft hij een dochter, die hij graag ziet opgroeien in een leefbaar, dynamisch en groen Brugge. “Daar zet ik me graag voor in,” klinkt het bij Michielsens. “Het enthousiasme bij Voor Brugge leeft en is aanstekelijk, het brengt een positief verhaal van vooruitgang, maar laat niemand vallen.”

“Als familieman is het mijn doel om meer recreatie / betere ontspanning te creëren voor families langs de vesten en de stad leefbaarder en groener te maken. Schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem heeft hiervoor al veel gedaan en daar wil ik graag met haar verder aan werken,” klinkt het bij Michiel.

Michiel zet zich met veel enthousiasme in VOOR BRUGGE: “Sport is mijn grote passie en ook daar wil ik graag mijn steentje bijdragen door leuke fiets- en looproutes te creëren, alsook andere sporttakken te ondersteunen, waar mogelijk.”

“Daarnaast vind ik ook dat we ondernemerschap bij jongeren moeten stimuleren en vergemakkelijken. Het verblijfstoerisme kan opgekrikt worden zodat Brugge ook ’s avonds leeft. Dit houdt het ook aantrekkelijk voor jonge mensen. We zien nu al te vaak dat mensen de stad in een paar uur bezoeken en ’s avonds weer vertrekken, waardoor ze weinig spenderen in hotels en horeca. Als stad moeten we onze troeven hier meer uitspelen!”