Ga naar de inhoud

Martine Bilaey

“Ik ben Martine Bilaey, 61 jaar en geboren in Brugge. Ben gehuwd en trotse moeder van 2 zonen, en fiere oma van 3 kleinkinderen. Ik woon in Assebroek, maar ben opgegroeid in Sint-Andries waar mijn 91 jarige mama nog altijd woont. Ik werk al 41 jaar in de retail, namelijk in de voedingssector. Ik ben ook al jaren actief bij de vakbond en kon mijn mannetje staan in de Delhaize op Sint-Pieters, waar ik werk. Maandenlang sta ik al aan de voordeur van Delhaize voor de belangen van de werknemers. Wat mijn hobby’s betreft, hou ik me vooral bezig met fietsen en reizen. Ook ben ik graag creatief, schilderen op doek en tekenen zijn mijn grote passie. Ik hou van sociaal contact en ben graag een luisterend oor.

Daar ik hou van de mooiste stad, draag ik Brugge in mijn hart. Ik wil mij inzetten voor onze stad, om deze mooier en fietsveiliger te maken ! Fier om Bruggeling te zijn !”

Martine vindt ook dat het tijd is dat er een vrouw burgemeester wordt. “Het is tijd om het glazen plafond te breken. Mercedes zet zich al 22 jaar in voor haar stad en heeft veel dossierkennis. De juiste vrouw op de juiste plaats om Dirk op te volgen.”