Ga naar de inhoud

Lijsttrekker Mercedes Van Volcem

Ik ben gehuwd met Francis Missault en heb een dochter Maxime en zoon Elliott. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen of fietstochten in de natuur.

Al 24 jaar zet ik mij in voor mijn stad Brugge, ik ben al 12 jaar schepen. Sinds 2009 zetel ik in het Vlaams Parlement, waar ik mij focus op de thema’s Wonen, Erfbelasting, Openbare Werken en Dierenwelzijn. Als schepen van Openbaar Domein, Financiën, Begroting en Eigendommen fleur ik Brugge op: ik zorg voor bloemen, bomen, straattuintjes, gevelplantjes, groene speelplaatsen, nieuwe straten, vernieuwde pleintjes, nieuwe parken, bosuitbreiding … Kleine dingen kunnen een groot verschil maken, met kleine veranderingen op het openbaar domein wil ik mensen gelukkig maken. Ik zet mij in voor een zachte, warme stad waar alle Bruggelingen kunnen openbloeien.

“Ik zie oplossingen, geen problemen en probeer de zaken pro-actief aan te pakken. Ik maak niet alleen plannen, maar realiseer ze ook. Ik hoop dat je ook vindt dat Brugge onder mijn impuls kleurrijker en mooier geworden is.
Dit wil ik graag verderzetten #voorbrugge.” – Mercedes Van Volcem.