Ga naar de inhoud

Liesbeth Bonte

Ik ben Liesbeth Bonte, 41 jaar. Ik ben afkomstig van een klein dorp in het Meetjesland, Sint Margriete en woon reeds 25 jaar in Brugge Die Scone, Christus Koning.

Ik werk als zelfstandig thuisverpleegkundige, waar ik mijn hartje alle dagen ophaal. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie en vrienden.

Muziek is mijn passie, je vindt me dan ook regelmatig op concerten, festivals waar een hapje en drankje ook niet mag ontbreken. De Brugse horeca is me dan ook niet onbekend.

Door me te mengen in het sociale leven en door mijn job, hoor je al eens wat verzuchtingen bij de mensen, wat mij niet ongevoelig laat. Dit is voornamelijk de reden dat ik mij politiek wil engageren voor mijn stad.

Het is belangrijk dat iedereen zich goed voelt in Brugge en deelgemeenten. Ik wil dan ook een steunpilaar zijn voor het welzijn van de Bruggelingen, en deze ook aanmoedigen om eigen initiatieven op poten te zetten, waardoor het boeiend blijft om in Brugge te wonen.

De steun voor onze lokale ondernemers is heel belangrijk om onze stad te laten groeien, de vele regeltjes die worden opgelegd moeten verminderen, en alles moet transparanter gebeuren. Het vertoeven in onze stad is aangenaam, door de vele bloemen, banken, aangelegde pleinen, vernieuwde straten, dit kan ik alleen maar aanmoedigen, en door Mercedes Van Volcem hebben we al een groot voorbeeld gehad.