Ga naar de inhoud

David Daenens

Ik ben geboren in 1982 als jongste telg in een gezin van zes. Ik groeide op en ging naar school in Sint-Andries. Na omzwervingen in de brede regio heb ik mij uiteindelijk gevestigd in de Brugse binnenstand.

Ik ben werkzaam als palliatief verpleegkunde op de palliatieve eenheid. De palliatieve eenheid ‘De Vlinder’ is mijn thuisbasis. Tijdens de zomermaanden zet ik mijn schouders onder Bar Baron. Een gezellige zomerbar die de Bruggelingen, de buurt dichter bij elkaar wil brengen.

De stadlijst VOOR BRUGGE is een unieke kans om mij als Bruggeling te kunnen inzetten voor Brugge, onze mooie en bruisende stad. Samen onze stad voorbereiden en loodsen doorheen de uitdagingen van de toekomst is een challenge die ik niet kan laten liggen. De stad-slogan ‘Brugge draait om mensen’ werkelijkheid laten worden is iets waar ik me de volle 100% wil voor inzetten.

Ik kies voor de stadslijst door de partij-onafhankelijkheid. Zo kan er ruimdenkend gewerkt worden aan de belangen van onze lokale gemeenschappen. Hoe we als stad willen groeien, bloeien, boeien en een community vormen waar iedereen zich thuis kan voelen. Dat is volgens mij mogelijk via de overstijgende stadslijst ‘ VOOR BRUGGE’.

Een wereldstad als Brugge verdient een gedreven, zorgzame Burgermoeder!