Ga naar de inhoud

Arno Mies

Mijn naam is Arno Mies. Ik ben 24 jaar. Gedurende een lange tijd woon ik in het prachtige centrum van Brugge. Na mijn eerste stappen als 19-jarige in de gemeentepolitiek was ik meteen gebeten om me in te zetten VOOR BRUGGE. In het middelbaar liep ik school in het Sint-Franciscus Xaveriusinstituut ‘De Frères’. Later studeerde ik aan Howest waar ik mijn diploma als leerkracht lager onderwijs heb behaald. Ik werk in Swap Solutions als Expert Business Partner (Telenet Business).

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met duurlopen. Ook een voetbalmatch meepikken doe ik graag. Ik hou ervan wanneer de zon ondergaat om een wandeling te maken.

Wat voor mij een belangrijk is, is om mij verder in te zetten voor de jeugd in al haar facetten. Als kind en student heb ik een fantastische tijd gekend in Brugge. Ik denk dat Brugge nog veel te bieden heeft voor jonge mensen. Ik denk spontaan aan plaatsen waar de jeugd: elkaar kan ontmoeten, een drankje kan drinken, lekker uiteten kan gaan, cultuur kan beleven, samen kan sporten…

Zo wil ik me ook verder inzetten om Brugge in de kijker te zetten als studentenstad. Want: Brugge heeft veel te bieden. Laten we samen verder bouwen!