Ga naar de inhoud

Delphine De Clerck

Mijn naam is Delphine De Clerck. Ik woon in het gezellige en knusse Sint-Kruis. Sinds 2008 ben ik gehuwd met Mario Lagae.

Ik ben een sportieve dame en enthousiaste voetbal-, tennis-, golf- en waterski-mama van 2 prachtig opgroeiende kinderen Lukas en Yana van 14 en 19 jaar. We hebben ook een hond en kat thuis.

In mijn vrije tijd ben ik, samen met mijn echtgenoot, de grootste supporter van al wat onze kinderen en andere kinderen sportief uitvoeren, daarna speel ik zelf nog wat competitietennis bij KTC Azalea.
Beroepsgerelateerd ben ik wegentoezichter in opdracht van de Vlaamse Overheid binnenin het grondgebied Brugge.

Bij het lezen van bovenstaande tekst kunt u ongetwijfeld afleiden dat Jeugd / Sport / Openbare werken en Verkeersveiligheid onderwerpen zijn die mij enorm aan het hart liggen. Om deze redenen wil ik me dan ook inzetten voor onze mooie bruisende stad !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *