Ga naar de inhoud

Zwemmen en genieten de Brugse reitjes

Vanaf 1 juli is het weer zover: ZOMERZWEMMEN COUPURE!

Zomerzwemmen Coupure is ondertussen een vaste waarde geworden in het aanbod aan zomerse activiteiten van de Brugse sportdienst. Van 1 juli tot en met 3 september kan je van 13u tot 20u elke dag gratis komen zwemmen, genieten van de zon of gezellig samen vertoeven op de zitbanken met de voeten in het water.

NIEUW! De zwemzone wordt dit jaar ook uitgebreid met een sportieve zwemzone van 70 meter! Rond het zwemplatform is het mogelijk om te komen dobberen op een zwemband of luchtmatras en zelfs te springen in het water. Vanaf de rode drijflijn zal de nieuwe zone ingaan. Deze is voorbehouden voor sportieve waterrecreatie. Afstandszwemmen, suppen, initiaties reddend zwemmen en initiaties waterpolo zullen mekaar er afwisselen.

Blijf op de hoogte van het volledige programma door ons te volgen op sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *