Ga naar de inhoud

Benedikte Bruggeman

Ik ben geboren te Brugge in een middenstandsfamilie, waar ik leerde ondernemen, werken, me inzetten en niet op te geven. Samen met mijn partner Johan De Rycke, orthopedisch chirurg in AZ Sint-Jan, vormen wij een samengesteld gezin met vijf kinderen en zeven kleinkinderen. We hebben het geluk onze beide ouders nog onder ons te hebben.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met de zorg voor onze ouders en kleinkinderen. Daarnaast ben ik heel graag buiten: ik werk in de tuin, plant bloemen of ga wandelen met onze honden Theo en Oscar. Ook lees ik graag eens een mooi boek en volg ik sinds een jaar naailes, hier kan ik mijn creativiteit ten volle laten groeien. Ook ga ik graag uit eten in de vele horecazaken gelegen in onze stad, dit is voor mij pure ontspanning.
Sinds 2012 ben ik actief op politiek vlak, eerst als OCMW-raadslid daarna als gemeenteraadslid.

Ik kies “Voor Brugge” omdat ik mij opnieuw wil inzetten voor elke Bruggeling. Graag trek ik mee aan de kar van elke ondernemer, zelfstandige, iedereen die werkt om vooruit te raken met hun doelstellingen. Als gewezen voorzitter van Soroptimist International Brugge, staat mijn warm hart ook open voor zij die het moeilijker hebben in onze maatschappij.

Als lid van verschillende besturen in de zorgsector, wil ik mij verder inzetten om erover te waken dat ook in onze stad iedereen terecht kan voor kwalitatieve medische zorg, kinderopvang, seniorenzorg, ….

“K en Brugge in m’n herte!”