Ga naar de inhoud

Drie gedreven Brugse ondernemers kiezen VOOR BRUGGE !

BRUGGE – Aan de stadslijst VOOR BRUGGE mogen drie namen toegevoegd worden, namelijk Elliott Szechtman, Philip Heinkens en Bert Vanheuverzwijn. Deze drie gedreven Brugse ondernemers kiezen volop voor onze prachtige stad, VOOR BRUGGE. Onder het thema Brugge Groeit en met de drie nieuwe kandidaten zet VOOR BRUGGE zo volop in op Brugge als ondernemende stad, met kansen voor jong en oud. Iedereen telt mee en krijgt kansen. Een stad die groeit, laat iedereen groeien.

Drie nieuwe kandidaten

“Ik stel jullie graag voor aan de drie nieuwe kandidaten, met wie ik samen volop voor Brugge ga!” aldus Lijsttrekker Mercedes Van Volcem.

Elliott Szechtman van Restaurant Chaos

“Mijn naam is Elliott Szechtman, sinds 2014 fiere Brugse inwoner en horeca ondernemer. Het ondernemen in onze prachtige stad heeft me altijd geboeid, het komen en gaan van de toeristen die zich vervoegen met onze lokalen, net zoals de seizoenen, jaar in, jaar uit. Jongeren op hetzelfde pad helpen die de stap net zoals mezelf durven te nemen, of net niet durven te nemen. Daar zet ik mijn schouders onder. Het traject van idee tot realisatie, van droom tot werkelijkheid… ondernemen kunnen we allemaal met de juiste mensen rondom ons, en laat mij de persoon zijn die uit eigen ervaring en kennis de Brugse jongeren terug doet ondernemen,” vertelt Elliott Szechtman.

Philip Heinkens van Montreal Sport

“Straks ga ik met pensioen na bijna 40 jaar CEO van Montreal Sport, een voetbalstore, te zijn. Ik ben vader van 4 zonen, 2 zonen Benito en Nicolas (die werkzaam zijn in ons familiebedrijf), 2 zonen Matteo (10) en Leandro (16) en pappie van een kleindochter Amelie ( 3). Mijn hobby is uiteraard voetbal, ik ben nog actief als trainer/ PR  bij Kfc Heist en supporter van Brugge ! Ik wil me dan ook inzetten voor sport in Brugge voor alle leeftijden en eventueel helpen het Brugs stadion dossier te verwezenlijken! Leve Brugge !” klinkt het bij Philip Heinkens.

Bert Vanheuverzwijn van Sanseveria Bagelsalon en Barabas Bed & Breakfast

In 2014, op 22-jarige leeftijd, begon Bert Vanheuverzwijn een bagelsalon in hartje Brugge. Nu, 9 jaar later, is Sanseveria een vaste waarde in de stad. Bert is ook eigenaar van Bed & Breakfast Barabas aan de Groenerei. Een jonge, ambitieuze ondernemer met een hart voor Brugge !

“Ik wil een gezonde economie, kwalitatief toerisme, integratie en re-integratie vind ik belangrijk. Ik sta mee achter een plan om de stad aantrekkelijker te maken om te wonen maar ook betaalbaar te houden. De pijnpunten bespreekbaar maken en waar mogelijk oplossingen aan te reiken door een nieuwe, innovatieve kijk op vaak verouderde regelgeving. De conformiteit in diverse markten is troef maar kan vaak efficiënter. Armoede onder de loep nemen en de eenzaamheid een antwoord bieden,” aldus Bert Vanheuverzwijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *